Zonnepanelen installeren in Wageningen, Bennekom, Renkum en omstreken?

Zonnepanelen winnen steeds meer aan populariteit, op steeds meer woningen worden zonnepanelen geïnstalleerd. Wilt u ook zonnepanelen laten installeren in Wageningen, Bennekom, Renkum en omstreken? De Klussenier Arjan Kristiaan is uw klusbedrijf!

Voordelen van zonnepanelen

De plaatsing van zonnepanelen op uw woning kan grote voordelen met zich meebrengen. Welke voordelen dit zijn staan onderstaand beschreven.

Een lagere energierekening

Zodra de zonnepanelen geplaatst zijn gaat uw energierekening direct omlaag. Door zonnepanelen bespaart een gemiddeld huishouden ongeveer €400,- per jaar.

Goed voor het milieu

Zonnepanelen zorgen voor 100% duurzame energie. Er wordt gebruik gemaakt van een onuitputtelijke bron, namelijk: De zon. Een milieuvriendelijkere bron van energie bestaat er niet. 

Waardevermeerdering woning

Door het plaatsen van zonnepanelen krijgt u een beter energielabel voor uw woning. Bij een mogelijke verkoop geeft u dit het voordeel dat de waarde van uw woning hoger is.

Terugverdientijd

Doordat zonnepanelen ervoor zorgen dat de energierekening lager wordt, verdienen de zonnepanelen zichzelf terug. De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen is zeven of acht jaar. 

Onafhankelijkheid

Door voor eigen energie te zorgen bent u minder afhankelijk van energieleveranciers en de prijsstijgingen die zij doorvoeren.

Waar op letten bij zonnepanelen?

Het plaatsen van zonnepanelen is niet zomaar gebeurd. Het moet goed overdacht worden! Er zijn namelijk aardig wat zaken waar rekening mee gehouden moet worden:

  • ISO Kwaliteit;

  • Plaatsingshoek;

  • Ruimte op het dak;

  • Aansluiting meterkast;

  • Omvormers;

  • Garantie;

  • Subsidie.

Gelukkig hoeft u dit niet allemaal zelf uit te zoeken. De Klussenier Arjan Kristiaan kan u adviseren bij het plaatsen van zonnepanelen. Hij geeft antwoorden op al uw vragen, adviseert u en voert graag de werkzaamheden voor u uit.

Bent u geïnteresseerd? Wilt u net als steeds meer andere Nederlanders profiteren van de voordelen van zonnepanelen? Neem dan contact op met De Klussenier Arjan Kristiaan.

De Klussenier Arjan Kristiaan, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Arjan Kristiaan
De Klussenier Arjan Kristiaan

W. Sonneveldstraat 16
6708 NB Wageningen

Dien uw offerte-aanvraag in   

0317 41 85 41
06 3611 2215
a.kristiaan@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 56118031

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier Arjan Kristiaan

 
Loading...